A night on the run


I natt ska jag ut på äventyr, jag ska utforska skogarna i Ursvik. Vid midnatt går starten av Ursvik Ultra, ett 75 kilometers lopp bestående av fem varv på Ursviks 15 kilometer långa extrem spår.

Tanken var, innan jag blev antagen till Team Asics Go Run It, att jag skulle springa hela loppet men jag har bestämt mig för att ”bara” springa två varv vilket innebär 30 kilometer. Några av anledningarna till detta val är att jag vill satsa mer på Premiärmilen nästa vecka samt att jag inte vill riskera att missa en massa träning till följd av att kroppen blir sliten av ett Ultralopp. Ursvik Ultra är en stor utmaning!

Jag ser verkligen fram emot denna utmaning och det ska bli väldigt kul att testa att springa med pannlampa i skogen mitt i natten. Loppet startar som sagt vid midnatt och håller på fram till söndag förmiddag. Efter att ha sprungit mina två varv kommer jag att stå vid varvningsplatsen och heja på alla krigare i spåret.

Detta äventyr får bli veckans långpass. Hoppas att ni har en fin lördagkväll!

För några dagar sedan var det torrt och fint i spåren, i natt ser det ut att bli lite mer lera och snö…

Nytt nummer ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Ditt Bästa år! Ny start 2020, Nybörjarprogram, Smarta tips
  • Spring i skogen, därför blir du lycklig av naturen
  • 15 grymma vinterskor i stort test
  • 30-20-10 metoden – Träningen som gör dig friskare och snabbare
  • Vår nästa skidstjärna Moa Lundgren är en grym löpare
  • Prylar: Redo för vintern!
  • Forskning: 80/20 – regeln – bevisat bra

Bli plusmedlem nu