Långpass runt sjöar och öar


Idag hade jag tänkt köra det första nyckelpasset för veckan vilket hade inneburit 80 minuter löpning i 5:10 min/km de första 70 minuterna och 4:40 min/km de sista tio minuterna, dock kom lite jobb och satte stopp för mina planer så det får bli imorgon. Det blir inte alltid som man har tänkt sig eller som man har planerat och det är okej! Livspusslets bitar kanske råkar vara två hörnbitar just idag. Bara att ta nya tag imorgon.

Det var kanske lika bra att det blev en vilodag idag med tanke på gårdagens långpass på ca 24 kilometer i 5:41 min/km tempo. Det blev en väldigt varierad runda då jag hann med att springa både runt Brunnsviken och runt Kungsholmen innan jag var klar med mitt 130 minuters långa löppass. Minuterna går snabbt som ögat med podcasts i öronen och människor att studera längs vägen.

Jag mötte verkligen alla slags löpstilar både i form av löpsteg och vid val av utrustning, det val av utrustning eller inte utrustning som gjorde mig mest nyfiken och förvånad var den man som sprang helt barfota på stenig asfalt! Det måste både vart kallt och ha gjort ont. Det som inte dödar det härdar..

Novembernumret ute i butik nu!

Ur innehållet:

  • Kom i form nu! Bästa tipsen för dig som vill bli snabb, stark och skadefri i vinter
  • Vi har testat 10 smarta träningsklockor
  • Run streak med RW: Spring lite varje dag och förändra ditt liv
  • Benhård träning: Övningarna som ger dig kraft i benen
  • Heta julklappstips
  • Forskning: Farväl inflammation
  • Smart mat: Stärk immunförsvaret

 

Prenumerera